Amslod Ascot fiets review

Als je een elektrische fiets heren zoekt, kijk dan voor Amslod. Bijvoorbeeld het type Hilston LRX-600 is zo’n fiets met goede rijeigenschappen en veel comfort. Het is een elektrische fiets heren met een 80 NM motor waardoor je gevoelsmatig altijd de wind mee hebt. Omdat de kwaliteit zo goed is staat er drie jaar garantie op de fiets, het bewijs dat het een degelijk product is. Mocht een motor van 80 NM niet nodig zijn, dit is natuurlijk altijd in te stellen, de Highland LTX-600 heeft 50 NM trapondersteuning.

Amslod heeft een jubileummodel

Omdat de Ascot zo’n topper is, de Amslod Ascot fiets review liegt er dan ook niet om, is vanwege het vijfjarige bestaan een beige Ascot MRX-600 leverbaar. Deze heeft ook een krachtige motor van 80 NM, en een accu van 600 Wattuur. Met het gegeven dat het een comfortabele fiets is, is het dus geschikt voor lange toertochten. Het is een aanrader om voor de Amslod Ascot MRX-600 te kijken. Naast de perfecte afwerking heeft de fiets een lage instap wat altijd handig is.

Fietsen is goedkoper dan je denkt

Zodra je een elektrische fiets heren of dames bezit, ben je aardig van de kosten af. Omdat de fietsen van Amslod lang meegaan zijn de fietsen relatief goedkoop. Als je een Amslod Ascot fiets review leest dan lees je zelden of nooit over kosten. Als je dan ook nog kiest voor het jubileummodel met die enorme actieradius, dan kun je in feite niet voordeliger je vrije tijd doorkomen. Je gaat dan als het lekker weer is fietsen, bijvoorbeeld in het buitengebied door het boerenland of bij zee of over fietspaden in het bos, goedkoper kun je niet recreƫren. Daarnaast is fietsen een gezonde bezigheid voor jong en oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *