Geniet van de voordelen

Wanneer je een liefhebber van het milieu bent, maar ook van comfortabel rijden met alle voordelen van een chopper? Een chopper kopen is dan echt iets voor jou, te beginnen met het voordeel dat je geen helm op hoeft. Heerlijk je te begeven in het verkeer zonder helm, geen file meer waar je in terechtkomt en snel op de plaats van bestemming. Omdat je met de accu 70 km kan rijden, hoef je niet bang te zijn dat je snel stil komt te staan. Het opladen van de accu kan via een normaal stopcontact.

Kies je eigen model

Voordat je de kleur bepaald met een chopper kopen, moet je eerst een model kiezen want je hebt namelijk twee modellen. De luxe Black Edition en de standaard Regular Edition, beide soorten choppers hebben dezelfde eigenschappen maar verschillen in de kleuren. Een Regular chopper heeft twee onderdelen in kleur, bij de Black chopper zijn dit er meer. Ook zijn de bij de Black Edition het frame en de velgen in een prachtige zwarte kleur gespoten. 

Het rijcomfort is identiek

Wil je een chopper kopen met een goed en comfortabel rijcomfort, dan maakt het niet uit welk model je koopt. Het verschil tussen beide modellen zit in de uiterlijke kenmerken, verder zijn de modellen identiek. Mooie brede banden om het rijcomfort te verhogen en te zorgen voor een nog betere wegligging, je kunt met de chopper ook op bospaadjes rijden door deze brede banden. In de avond heb je veel voordeel van de grote ronde koplamp die lekker veel licht geeft. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *