20ft containers

Voldoende opslagcapaciteit

Tijdens een verbouwing heb je altijd te kampen met ruimte om je materialen op te slaan, iedere keer alles verplaatsen word je ook niet vrolijk van. Ook voor het vervoer van goederen naar binnen en buitenland kun je gebruik maken van 20ft containers, deze standaard maat wordt overal gebruikt en is het meest gebruikt in de wereld. Eenvoudig kunnen ze geladen en gelost worden, hebben een enorme hoeveelheid ruimte om goederen te vervoeren of op te slaan. Maar er zijn meer mogelijkheden met de container van dit formaat.

20ft containers

Van container tot kantoor

Met het gebruik van 20ft containers kun je aan meer dingen denken als opslag en vervoer, maak er een ruimte van waarin je stellingen kunt bouwen of een heus kantoor. De containers zijn namelijk geschikt om te verbouwen, ramen kunnen worden geplaatst en ventilatie en verwarming wordt in de container gebouwd. Op deze manier heb je een professioneel kantoor die van alle gemakken is voorzien. Desgewenst kan een kantoor container inclusief meubilair worden geleverd. Eenvoudiger kan het niet gemaakt worden voor een prachtig kantoor.

20ft containers

Meer mogelijkheden met een container

Heb je specifieke wensen dan komen 20ft containers ook zeker goed van pas, met het gebruik van meerdere containers kun je een grotere ruimte creƫren. Door de containers tegen elkaar aan te zetten maak je bijvoorbeeld een kantine waar medewerkers kunnen lunchen of dineren, verlichting en ramen worden eenvoudig door de gebrvermeertransport ingebouwd. Maar ook een lascontainer is natuurlijk een mogelijkheid, zo zijn er vele verschillende varianten die je kunt laten bouwen door het bedrijf. Wat je ook laat bouwen, elke container is van alle gemakken voorzien