honda motor

Vrijheid ervaren

Het gevoel van vrijheid ervaren is erg fijn. De een ervaart thuiswerken als vrijheid, terwijl je de ander liever op de motor stapt. In deze blog vertel ik je wat vrijheid voor mij is. Ik ben daarnaast ook benieuwd wat vrijheid voor jou is. Laat daarom gerust een reactie achter onderaan deze blog. Misschien kunnen we nog wat leren van elkaar! 

Mijn motor

Sinds twee jaar heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Ik had al lange tijd mijn autorijbewijs, maar het rijden in een auto is voor mij pure noodzaak. Ik haal er niet echt plezier uit. Een aantal jaar geleden raadde een vriend mij aan om eens mee te gaan op de motor (achterop). Dat gaf een enorme kick! Ik ben daarom aan de slag gegaan om zelf mijn motorrijbewijs te halen. Sinds ik mijn rijbewijs heb, maak ik heel wat kilometers op mijn Yamaha motor. Geen gloednieuwe motor, maar een motor occasion. Samen met een aantal vrienden rijden we meerdere malen per jaar naar het buitenland om daar de vrijheid op de motor te ervaren. Italië, Oostenrijk en Duitsland.. stuk voor stuk prachtige landen om met de motor te bezoeken. Ik kan het je echt aanraden! 

ThuiswerkenIn de intro gaf ik het al een beetje weg. Sinds de komst van het coronavirus, werken mijn collega’s en ik volledig vanuit huis. Dit geeft echt een enorme vrijheid! Ik kan iedereen het dan ook aanraden om thuis te gaan werken. Je hoeft de file niet meer in en ik merk dat ik een stuk effectiever ben. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *