Waarom is een goede kilometerregistratie zo belangrijk?

Het op de juiste manier registreren van kilometers is belangrijk om gedoe met de belasting te voorkomen. Het is dus essentieel dat je privékilometers en zakelijke kilometers gescheiden houdt. Daarnaast kan een sluitende kilometeradministratie je flink wat tijd en geld besparen. In deze blog over de ideale oplossing voor jouw kilometerregistratie.

Accredis NeXT, de oplossing voor jouw kilometerregistratie!

Met het Accredis NeXT systeem ben je altijd verzekerd van een sluitende administratie voor alle afgelegde kilometers. Accredis werkt met twee verschillende systemen, de Accredis AC10 en de Accredis AC40. De Accredis AC10 is een systeem dat wordt aangesloten op een OBD Stekker. De Accredis AC40 is een systeem dat vast in uw auto of voertuig gebouwd moet worden. Naast het feit dat het ene systeem vast in het voertuig moet worden gebouwd en de ander niet, is er nog een kenmerkend verschil. Het Accredis AC40 kilometerregistratiesysteem is namelijk goedgekeurd door de fiscus en is voorzien van een keurmerk. Alle kwaliteitseisen zijn dus gewaarborgd en het systeem is 100% fiscaal sluitend. De Accredis AC10 beschikt niet over dit keurmerk.

Hoe zit het met kilometeradministratie & privacy?

Het waarborgen van de privacy is een belangrijk aspect wanneer het gaat om kilometeradministratie. Bij Accredis staat de privacy hoog in het vaandel. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over wie inzicht krijgt in bepaalde zaken. Zo kan de eigenaar van een wagenpark bijvoorbeeld alleen de kilometerregistratie zien van een werknemer en niet de exacte locaties en tijdstippen. Met het Accredis AC40 systeem kan er eenvoudig worden gewisseld tussen een privé- en een zakelijke rit. Mocht je per ongeluk een privé rit als zakelijk hebben aangegeven, dan kan je dit eenvoudig aanpassen op jouw smartphone of pc. De hardware die nodig is voor de kilometeradministratie kunt u zelf in laten bouwen of in laten bouwen door een van de dealers uit het netwerk van Accredis. Je krijgt daarbovenop nog eens 3 jaar garantie op het systeem. Tenslotte is het systeem van Accredis het meest nauwkeurige systeem op de markt. Het is dus altijd inzichtelijk waar uw voertuigen zich op dat moment bevinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *