Autobedrijf Thur

Wat is er mogelijk bij autobedrijf Thur?

Allereerst gelijk duidelijk maken dat een autobedrijf een breed begrip heeft. Bij autobedrijf Thur en wellicht ook bij andere autobedrijven kun je met veel vragen terecht wat betreft je auto. Zo kun je een auto aanschaffen, maar ook je eigen auto laten repareren. Bij het aanschaffen van een auto heb je ook de keuze tussen zowel nieuw als gebruikt. Daarnaast is het ook mogelijk om een auto te leasen. Het bedrijf is al meer dan 90 jaar in leven en heeft dus genoeg ervaring in de autobranche. Wat in het algemeen belangrijk is bij een autobedrijf is persoonlijk contact, klantvriendelijkheid en maatwerk. 

Autobedrijf Thur

Over lease 

Als je je doelen hebt gezet op het leasen van een auto, dan heb altijd nog keus uit 3 verschillende soorten leases. Zo heb je de private lease, de operational lease, de financial lease en de shortlease. Een private lease is best simpel, je betaalt een bepaald bedrag per maand, verder hoef je alleen voor het brandstof te betalen en dat was het. Uiteraard is het dan op je naam geschreven. Operational lease is hetzelfde als private lease, alleen een tandje extra. Hierbij worden ook nog zaken als verzekering, onderhoud en reparatie gedekt. Financial lease houdt in dat je economisch gezien de eigenaar bent van de auto. Daarbij profiteer je van de investeringsaftrek en de fiscale aftrekbaarheid van rente. Shortlease houdt vanzelf in dat je een auto op korte termijn kan leasen. 

Service & werkplaats

Hierbij worden merken als Volkswagen, Seat en Skoda onder de loep genomen. Hier kun je dus je auto laten checken op onderhoud, maar ook laten repareren als er iets ergs aan de hand is met je auto. Je kan dus met al je problemen bij het autobedrijf Thur terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *