auto wassen

Wat is operational lease zakelijk?

Zakelijke lease, oftewel operational lease zakelijk is een langdurige huurovereenkomst. Je leaset de auto van de leasemaatschappij dus de eigenaar van de auto. In de lease is altijd motorrijtuigenbelasting opgenomen, net zoals reparatie, onderhoud en bandenvervanging. Maar het is wel weer exclusief brandstof. De verzekering zijn ook inbegrepen. Je betaalt dus een vast bedrag per maand. Dit heeft een aantal voordelen voor jou als bedrijf want de auto komt niet op je balans te staan. 

Zakelijk voordeel voor jou

Kies voor een zakelijke elektrische auto leasen. Naast het feit dat je een milieubewuste keuze maakt die gericht is op de toekomst, zijn er ook voordelen voor je zakelijke portemonnee. Denk aan, een lagere MRB, een lagere BPM, minder bijtelling (als catalogusprijs onder € 50.000 is) en een besparing op uw brandstofkosten. Verder krijgt je bij Superlease.nl een complete service van aflevering tot onderhoud.

Experts van Superlease

Voor een auto zakelijk leasen bij superlease zit je goed. Merken en modellen kun je naar jouw wens samen stellen. Je ziet direct wat de lease auto per maand kost, zowel de leaseprijs als de maandelijkse bijtelling. Zo weet je gelijk of je die ene extra optie nog wel of niet kunt toevoegen. Kom je er tijdens je zoektocht niet helemaal uit en wil je graag advies neem contact op met de experts van Superlease.

Toyota zakelijk leasen

Toyota, het Japanse merk dat sinds 1963 in Europa te verkrijgen is. Met de vele modellen, waarvan een groot deel ook beschikbaar als (plug-in) hybride, is er genoeg te kiezen. Van stadsauto’s en stationwagens tot SUV’s. En ook op het gebied van bedrijfswagens is er genoeg keus. Van de compactere Toyota ProAce City naar de zeer ruime ProAce Verso. Of kies voor de stoere Land Cruiser of Hilux. Voor ieder wat wils. En dus ook passend bij iedere situatie. Wist je dat je bij Superlease.nl ook terecht voor een Toyota zakelijk leasen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *